Word jij de ‘Most Trusted Advisor’ in Helmond?

Binnen Üzeker helpen wij onze klanten bij het realiseren van hun echte wensen en dromen en behoeden hen hierbij voor allerlei mogelijke (financiële) risico’s die ze daarbij kunnen lopen.

Vanwege succes, groei en om onze ambities verder vorm te geven, vinden wij graag een nieuwe collega voor de rol van:

(Junior) FINANCIEEL ADVISEUR/ COACH

Als Financieel Adviseur/ Coach heb jij direct contact met de klant. Jij helpt hen met het verkrijgen van inzicht, het vertalen van dromen en wensen in financiële plaatjes en met het maken van keuzes. Dit doe jij uiteraard vanuit jouw expertise, waarbij jij je weet te onderscheiden door jouw interesse in mensen en de passie waarmee jij jouw vak invult.

Wil jij werken binnen een organisatie waar men graag voorop loopt en nieuwe ontwikkelingen omarmt? Wil jij werken met collega’s die beseffen dat je met aandacht voor elkaar daadwerkelijk het onderscheid maakt? Wil jij van betekenis zijn en tegelijkertijd jezelf blijven ontwikkelen?

Voldoe jij aan de normen die de Wft aan financieel Adviseurs stelt? Heb jij aantoonbare ervaring in het opbouwen en onderhouden van een klantportefeuille? Ben jij ambitieus en leergierig?

Reageer dan voor 23 november 2015 en laten we onderzoeken wat we voor elkaar kunnen gaan betekenen. Stuur jouw motivatie naar eugene@heavenly-thoughts.com * Heb jij vragen over deze vacature of over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Eugène van den Hemel op 06-22662266.

( *Üzeker laat zich bij de invulling van deze vacature begeleiden door Eugène van den Hemel; Heavenly Thoughts BV)